Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fleret zpestří závěr svých oslav autogramiádou i výstavou

19. 11. 2013

2013-07-11-16.33.10.jpgOslavy třicátého výročí vizovické kapely Fleret míří pomalu do finále. Parta okolo kapelníka Zdeňka Hrachového vydatně slaví celý letošní rok a fanoušky neošidí ani v měsíci prosinci.

Už v pondělí 2. prosince bude ve vizovickém Kulturním domě, za přítomnosti skutečného valašského mistra, kterému nikdo neřekne jinak než strýc Jurčák, slavnostně otevřena velká výstava. Co na ní bude k vidění? "Výstava, která naše oslavy tak nějak završí, bude mapovat dlouholetou historii Fleretu, a to od úplných začátků, přes úspěchy na Portách, spolupráci s Jarmilou Šulákovou, až po čerstvou současnost," prozradila manažerka kapely Silvia Majerčáková. Na slavnostním zahájení, které odstartuje v 17 hodin, pánové navíc zahrají něco ze svého bohatého repertoáru. Výstava potrvá až do 21. prosince, kdy se ve Vizovicích uskuteční tradiční vánoční koncert Fleretu, což bude definitivní tečka za oslavami.

Vánoční koncert slibuje taktéž velkou podívanou, jelikož se na pódiu objeví velmi dobře známé tváře, které psaly historii Fleretu. Proto neváhejte a určitě si včas sežeňte vstupenky. Na prvních sto šťastlivců navíc čeká u vstupu panák "pravej Jelínkovej".

A aby toho nebylo málo, tak na pátek 13. prosince uspořádala kapela Fleret vánoční autogramiádu. Ve zlínském knihkupectví Kanzelsberger, nacházejícím se na náměstí Míru, se bude podepisovat zbrusu nová kniha s názvem Umělci na šňůře a přítomen bude také autor Jakub Malovaný. Samozřejmě i tentokrát vám Fleret zahraje nějakou píseň v akustickém hávu. Vše vypukne úderem 16. hodiny. Knihu Umělci na šňůře si tak můžete nadělit pěkně podepsanou pod stromeček a pokud si ji zakoupíte na místě, dostanete také CD s největšími hity Fleretu.

 

Autor: Jakub Malovaný

Foto: Archív