Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kytarista Evžen Hofmann zve na klubové turné kapely Kryštof

23. 9. 2013

01.jpgKapela Kryštof zažívá doslova rok snů. Po beznadějně vyprodaných halách a neuvěřitelně natřískaných festivalech se nyní vrací do klubového prostředí. Pánové převedou svou stadiónovou show v rámci Kryštof Fernet Club Tour do intimních prostorů. Fanoušci se tak mají opět nač těšit.

Už nyní na více jak polovinu koncertů lístky neseženete. "Takový zájem jsme nečekali. Těšíme se na vás," vzkazuje parta z Ostravy v čele s frontmanem Richardem Krajčem. Jak bude program vypadat? To nepatrně poodkryl kytarista Evžen Hofmann.

Jak se na klubové turné těšíš?
Klubové turné je zážitek, protože každý hudební klub má svou atmosféru. Navíc je to nejbližší možný kontakt s fanoušky, na které si můžeme téměř doslova sáhnout. Po halách a velkých festivalech je to příjemné zpestření v komornějším prostředí.

Proč by měli fanoušci přijít? Co pro ně připravujete?
Turné bude obsahovat přes 20 vybraných písní ze všech alb, od debutového Magnetického pole až po loňský Inzerát. Kromě hudebních výkonů se můžou návštěvníci těšit na propracovanou vizuální show, která se bude prolínat od začátku až k vyvrcholení koncertu. Bližší podrobnosti ale neprozradíme, abyste nepřišli o překvapení. (úsměv)

V čem se pro tebe liší hraní v halách a v klubech? Kde to máš raději?
Hraní v klubech je pro mě komornější, lidem je kapela blíže. Haly jsou o větších pódiích, tedy je více prostoru pro pódiovou show. Je dobře, že jsou obě možnosti, není jedna lepší než druhá. Vzájemně se doplňují.

plakat---mini.jpg

 

Autor: Jakub Malovaný

Foto: Katarína Orešanská