Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostatní rozhovory

Příspěvky

Jakub Dominik: Bude mi chybět vše, co koncertování obnáší

3. 8. 2011

Kapela Kryštof zažívá velmi úspěšné období. Patří k vrcholům letních festivalů, fanoušci jsou z jejich koncertů, jenž jsou zdrojem neuvěřitelného množství energie, doslova nadšení. Každý koncert si řádně užívá i bubeník Jakub Dominik a přiznává, že mu to bude chybět.

 

Pavel Bek: Má chvíle ještě přijde!

2. 5. 2011

Rozhovor byl napsaný speciálně pro fanoušky POST-IT na sociální síti Facebook.

O "krutopopové" formaci POST-IT nebylo nějakou dobu slyšet. Nyní to ale vypadá, že se parta z Vršovic probouzí ze zimního spánku a opět vyrazí po městech v Čechách i na Moravě. Bubeník kapely Pavel Bek navíc prozrazuje, že pomalu začínají pracovat na další desce, která by měla být na světě na konci roku.

 

Václav Pech: Nehod jsme měli naštěstí málo

8. 2. 2011

Václav Pech patří mezi absolutní špičku českého rally sportu. Se svým Mitsubishi dává zabrat všem soupeřům. I letos bude patřit k velkým favoritům v českém mistráku. Za posledních deset let se totiž nestalo, aby posádka Pech - Uhel zůstala bez medaile.

 

Radovan Biegl: Kdo nehrál za Vsetín, nebavil se hokejem

26. 1. 2011

Hokejový brankář Radovan Biegl už patří mezi extraligové legendy. Za svou bohatou kariéru prošel několika kluby. Od Pardubic, přes Třinec, Vsetín, Bratislavu či Zlín. Na svém kontě má mnoho úspěchů, včetně mistrovského titulu. Vždy podával spolehlivé výkony a vždy hru náležitě prožíval. Brusle pověsil na hřebík minulý rok.

 

Richard Krajčo: Chceme, aby se lidé stále na Kryštof těšili

22. 1. 2011

Herec a frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo chystá se svými kolegy další originální šňůru koncertů. Tentokrát po kinech, kde kromě živého vystoupení uvidíte i unikátní záběry ze zákulisí a života kapely. Poté si dají ovšem roční pauzu.

 

Vánoční rozhovor s Vaškem Bláhou pro fanoušky na Facebooku

25. 12. 2010

Vašek Bláha je zpěvák a kytarista skupin Divokej Bill a Medvěd 009.

Rozhovor byl napsaný speciálně pro fanoušky Divokého Billa na sociální síti Facebook a vyšel na Štědrý den.

 

Speciální rozhovor s Michalem Pixou pro fanoušky na Facebooku

1. 12. 2010

Michal Pixa je kytarista legendární punkové skupiny Visací zámek.

Rozhovor byl napsaný speciálně pro fanoušky Visacího zámku na sociální síti Facebook, ku příležitosti křtu nové desky Klasika (1. 12. 2010).

 

Lukáš Doksanský: Koncert s plzeňskou filharmonií byl jeden z nejsilnějších zážitků

25. 11. 2010

Legendární skupina Arakain funguje už řadu let. Za tu dobu se v ní vystřídalo spoustu výborných muzikantů či zpěváků. Na bubenické židli sedí již šestým rokem Lukáš Doksanský, který nahradil Marka Žežulku. Se skupinou nahrál dvě studiová alba a nyní pracuje na dalším.

 

Tomáš Řepka: Když chce člověk pomáhat, média k tomu nepotřebuje

23. 11. 2010

Národ o něm hodně diskutuje. Jedni ho obdivují, druzí jej nenávidí. Tomáš Řepka ale stále patří k nejlepším českým fotbalistům současnosti. A to i přes své občasné "blikance", kterými si vytvořil pověst rebela.